Babyshower  12-08-2018

Dionne, organiseerde een babyshower voor haar zus Myrna, en haar moeder Sigried leverde hier een kleine bijdrage aan.

In haar ouderlijk huis wachten we op Myrna waar zij denkt te gaan BBQ-en. Helemaal verast ziet ze ons allen zitten. Ze zegt even geen woorden te hebben. Dit was een leuk verassingsmoment.

Een high tea was er geregeld, maar als eerste werd haar het Babyshowerboek aangeboden, zodat we alle mooie momenten konden noteren.

Onder  het genot van vele lekkere hapjes, zoetigheden etc. werd er een spel ( ganzenbord, eigen ontwerp) gespeeld, dat helemaal in het teken stond met vragen over de zwangerschap, momenten waarop cadeaus werden uitgepakt, en de mogelijkheid dat eenieder die aanwezig was de gelegenheid kreeg om een persoonlijke boodschap  in het Babyshowerboek te schrijven. Ondertussen werden er vele foto’s gemaakt, die meteen klaar waren en we dan ook gelijk in het boek konden plakken.

Zo werd deze dag afgesloten , met een boek vol leuke herinneringen, waarop nog vaak teruggeblikt zal gaan worden.

Over ongeveer 3 weken wordt de baby verwacht, we wachten vol spanning af. Wat ze niet weet is dat haar eerste cadeau dan het kraambezoekboek zal worden, zodat eenieder die een bezoekje komt brengen een persoonlijke boodschap kan schrijven.

Beide boeken zullen dan ook een herinnering voor het leven zijn!