Sinterklaas Kalender

Het is alweer bijna zover! Op zaterdag 16 november komt Sinterklaas weer aan in Nederland. En ik weet niet hoe het met jullie zit, maar mijn dochter van 7 heeft er alweer helemaal zin in! Sterker nog, ze heeft het er al over sinds de eerste pepernoten in de winkel lagen, vlak na de zomervakantie.

Om de tijd tussen de intocht en Pakjesavond wat inzichtelijker voor haar te maken (en voor mezelf wat draaglijker!) heb ik deze Sinterklaas Kalender gemaakt.

Je kunt hem hier helemaal gratis downloaden!

 

Schoentje zetten

Wat je met deze kalender ook kunt doen, is het schoentje zetten enigszins binnen de perken houden. Je kunt de vakjes van de dagen dat er een schoentje mag worden gezet inkleuren. Zo maak je duidelijke afspraken over het schoentje zetten en voorkom je ‘discussies’ (ik denk dat elke moeder wel weet wat ik daarmee bedoel)

Heel veel plezier met deze aftelkalender, en ook alvast op Pakjesavond natuurlijk!

 

Andere Sinterklaas tips!

Rondom Sinterklaas is het superleuk om lekker met je kind Sinterklaas knutsels te maken! Op de site van Meervoormama’s staan een aantal heel leuke Sinterklaas knutseltip. Zo vind je hier 5 leuke knutsel ideeën voor Sinterklaas.

Of knutsel samen met je kind een heuse Sinterklaas stoomboot! Hoe stoer is dat? Deze maak je vrij gemakkelijk van kartonnen dozen, en een beetje fantasie en creativiteit!

Veel plezier!

[thrive_leads id=’1213′]

Kijk ook hier eens naar: gratis babyshower spelletjes downloaden.

[thrive_leads id=’1213′]