babyshowerspelletjes

Babyshower spelletjes

 

Babyshower spelletjes tips

Een babyshower is een ontzettend leuke manier om de komst van een baby te vieren. Meestal wordt een babyshower als verrassing voor de aanstaande mama georganiseerd. Vriendinnen, familie, moeders en oma’s doen allemaal mee.
Als je een babyshower organiseert, mogen de spelletjes natuurlijk niet ontbreken! Er zijn talloze babyshower spelletjes die je kunt spelen tijdens de babyshower.

Ik verzamelde een aantal van de leukste babyshower spelletjes voor je. En het allerleukste is: je kunt ze allemaal helemaal gratis downloaden als printable! Ik heb mijn best gedaan om er een mooi pakket van te maken. Om het helemaal compleet te maken zitten er ook uitnodigingen bij. De printables zijn gebaseerd op met de hand getekende illustraties. Succes verzekerd voor jouw babyshower!

De verschillende babyshower spelletjes op een rij:

Baby Bingo

Baby Bingo is een leuk spelletjes om te spelen op de babyshower. De bedoeling is dat iedereen een bingo kaart krijgt. Vervolgens schrijft iedereen in elk vakje een kado, waarvan ze denkt dat de aanstaande moeder het gaat krijgen. Telkens wanneer ze een kado opent dat op je bingokaart staat, streep je het af. Wie het eerst 5 op een rij heeft, heeft gewonnen.

Wensen voor de baby

Laat alle gasten hun mooie wensen voor de aanstaande baby opschrijven. Je kunt de baby veel geluk toewensen, of veel gezondheid. Of iets anders.

Voorspellingen voor de baby

Met dit spel laat je alle gasten van de babyshower voorspellen wanneer de baby geboren wordt, wat de naam wordt, lengte, gewicht en kleur ogen. Superleuk om later, als de baby geboren is, te zien wie er gelijk heeft gekregen!

Babyshower alfabet spel

Iedereen krijgt een papier met daarop alle letters van het alfabet. Op dit vel moet bij elke letter een woord worden ingevuld dat iets te maken heeft met baby’s. Wie het eerst voor alle letters iets heeft ingevuld, heeft gewonnen! Een leuke manier om de baby kennis van iedereen te testen!

Babyshower Gastenboek

Ook is het erg leuk om een blijvende herinnering over te houden aan de babyshower. Dit kan bijvoorbeeld door alle gasten een Babyshower Gastenboek te laten invullen. Ze kunnen hun wensen voor de aanstaande baby invullen. En ook de leukste foto’s van de babyshower kunnen in een Babyshower Gastenboek worden verzameld.

babyshower_gastenboek

Uitnodiging

Voorspellingen voor de baby

Wensen voor de baby

Baby Bingo

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 13 votes
Brand Name
Illustrations by Renée
Product Name
Gratis Babyshower printables
Price
Eur 0
Product Availability
Available in Stock