Babyshower versiering

 

babyshower versiering

Versieringen zijn natuurlijk onmisbaar op een Babyshower!

Als je creatief bent en je vindt het leuk om te knutselen, dan kun je natuurlijk zelf babyshower versiering  gaan maken. Op Pinterest zijn heel veel leuke ideeën te vinden om inspiratie op te doen voor je babyshower versiering.

Op een babyshower staat de babyshower tafel centraal. Uiteraard komen hier de babyshower hapjes op te staan, en ook de cadeau’s die worden gegeven. Zorg ervoor dat deze tafel een echte eye-catcher wordt! Kleed ‘m mooi aan met een mooi tafelkleed, bloemen en andere decoraties.

Er zijn ook verschillende webshops waar je babyshower versiering kunt bestellen. Je kunt losse dingen bestellen, zoals slingers, tafeldecoratie, bordjes en bekers enzovoor. Maar er zijn ook webwinkels waar je complete babyshower pakketten kunt bestellen, zoals bijvoorbeeld hier.

 

Babyshower versiering om je op weg te helpen

Om je op weg te helpen met het organiseren van je babyshower, heb ik iets leuks voor je. Ik heb namelijk een babyshower slinger gemaakt, die je helemaal gratis als printable kunt downloaden! Printen, uitknippen, touwtje eraan en ophangen!
Klik hier om direct te downloaden.

babyshower versiering

Leuke tip voor de babyshower: Het Babyshower Gastenboek! Dit babyshower gastenboek boek biedt ruimte voor alle gasten van de babyshower om zijn/haar persoonlijke wensen en voorspellingen in te vullen! Leuk voor mama om later terug te lezen!

👉 TIP: Gratis Babyshower Spelletjes

Organiseer je binnenkort een babyshower?
Dan is deze Babyshower Quiz een must!

Laat hieronder je naam en emailadres achter en je ontvangt de quiz direct in je mailbox!

PS: Ik heb ook een prachtig Babyshower Spellen Pakket! 5 Babyshower Spellen op prachtige, kwalitatieve 300 grams kaarten op A5 formaat (15x21 cm) Klik hier hier om het Babyshower Spellen Pakket te bestellen!