Babyshower cadeau

 

De 5 leukste Babyshower cadeau’s

babyshower_cadeau

Heb jij binnenkort een babyshower? Dan moet je natuurlijk ook nadenken over een babyshower cadeau!
Maar oh wat is dat lastig. Want is jouw smaak wel de smaak van de aanstaande mama?

Ik heb voor jou de 5 leukste én veiligste babyshower tips op een rijtje gezet, zodat je zeker goed voor de dag komt!

 

Gepersonaliseerd babyshower cadeau

Met een gepersonaliseerd cadeau kom je natuurlijk altijd goed voor de dag. Zo kun je bijvoorbeeld slofjes kopen, die je als de baby geboren is bedrukt met de naam. Of op een bordje met beker. Wat ook erg leuk is, is om een quote waarvan je weet dat de moeder deze erg mooi vindt te laten drukken op een cadeau.

 

Cadeaubonnen

Het klinkt misschien wat afgezaagd om een cadeuabon te geven op een Babyshower. Maar wat is er nou leuker voor de aanstaande mama om zelf haar cadeau uit te zoeken? Geeft een cadeaubon van bijvoorbeeld de Prénatal, of een andere winkel. Zo kan mama lekker zelf nuttige en nodige spulletjes gaan uitzoeken.

Iets lekkers voor de moeder

Tijdens de babyshower is het toch de aanstaande mama die in het zonnetje wordt gezet! Dus waarom dan niet een cadeau waarmee je haar heerlijk verwendt? Denk aan een Rituals pakket, of een massage bon. Ook leuk: een weekendje weg voor de aanstaande ouders voor als de baby straks geboren is.

 

Babyshower Gastenboek

Eigenlijk mag het niet ontbreken als babyshower cadeau: een babyshower gastenboek. Dit is een boek waarin alle gasten hun persoonlijke wensen en voorspellingen voor de baby kunnen achterlaten. Wat hier vooral leuk aan is, is dat het een blijvende herinnering is. Jaren later kunnen moeder en kind nog nagenieten van de leuke babyshower.

 

Luiers

Luiers zijn natuurlijk hartstikke praktisch en onmisbaar. Maar ook vrij prijzig, en daarom leuk om cadeau te doen op de babyshower. Zo is er het fenomeen de luiertaart: een verzameling luiers mooi bij elkaar gestopt en versiers, als middelpunt van de tafel.

Lees hier tips over babyshower spelletjes

👉 TIP: Babyshower Spelletjes Pakket

Organiseer je binnenkort een babyshower?
Dan is dit Babyshower Spelletjes Pakket een must!

Wat zit er allemaal in dit printable Babyshower Pakket?


✓ Spel: Babyshower Quiz
✓ Spel: Wensen voor de Baby
✓ Spel: Baby Bingo
✓ Spel: Babyshower Alfabet
✓ Spel: Luier Ruiken

Tijdelijk voor slechts €4,95!
(normale prijs is €9,95)

Summary
Review Date
Author Rating
51star1star1star1star1star