Babyshower hapjes

 

babyshower hapjes

Wanneer je een babyshower organiseert, zijn de hapjes natuurlijk een belangrijk onderdeel. Vaak duurt een babyshower wel een paar uur, en kun je dus niet zonder babyshower hapjes!

Je kunt natuurlijk zelf in de keuken gaan staan en je van je meest culinaire kant laten zien. Maar wat je ook kunt doen is kant-en-klare hapjes bestellen. Het is maar net hoe ervaren je bent in de keuken. En hoe leuk je het vindt natuurlijk!

Wat je ook zou kunnen doen, is aan alle gasten vragen of ze thuis een hapje klaarmaken, wat ze dan meenemen naar de babyshower. Op deze manier krijg je veel verschillende soorten en smaken, en hoeft je zelf geen uren in de keuken te staan!

 

Zoete babyshower hapjes

Wat je vaak zie op een babyshower is het idee van een ‘high-tea’; lekkere kleine hapjes op een grote tafel. Als het geslacht bekend is kun je ervoor kiezen om deze hapjes in het roze of blauw te maken. Denk aan roze koeken, tompouce, spekjes, blauwe M&M’s enzovoort. In combinatie met gezellige roze of blauwe bordjes en servetjes.

Als het geslacht nog niet bekend is, of je houdt niet van roze of blauw, kun je ook voor een heel andere stijl kiezen. Ook een taart kan natuurlijk prima op een babyshower, kijk maar eens hier.

 

 

Hartige babyshower hapjes

Voor hartige babyshower hapjes kun je denken in de richting van bladerdeeghapjes, mini sandwiches, cheesecake of quiche. Ook hiervoor geldt: zelf maken of kant en klaar kopen. Als je niet zo culinair bent, maak het jezelf dan vooral niet te moeilijk.
Ook gezonde hapjes zijn natuurlijk welkom. Fruit, smoothies, groente met een dipsausje.

 

Leuke tip voor de babyshower: Het Babyshower Gastenboek! Dit babyshower gastenboek boek biedt ruimte voor alle gasten van de babyshower om zijn/haar persoonlijke wensen en voorspellingen in te vullen! Leuk voor mama om later terug te lezen!

👉 TIP: Babyshower Spelletjes Pakket

Organiseer je binnenkort een babyshower?
Dan is dit Babyshower Spelletjes Pakket een must!

Wat zit er allemaal in dit printable Babyshower Pakket?


✓ Spel: Babyshower Quiz
✓ Spel: Wensen voor de Baby
✓ Spel: Baby Bingo
✓ Spel: Babyshower Alfabet
✓ Spel: Luier Ruiken

Tijdelijk voor slechts €4,95!
(normale prijs is €9,95)

Summary
Review Date
Reviewed Item
Babyshower hapjes
Author Rating
51star1star1star1star1star